top of page

Foto : Fame

Pedagogisk virksomhet

 

Eneundervisning i sang

Jeg er en av de heldige sangpedagogene med fast ansettelse i en av landets fremste kulturskoler, Stavanger Kulturskole. Der har jeg en 55% stilling som sangpedagog (lektor med opprykk) for ca. 30 jenter og gutter i alderen 11-18 år. Disse underviser jeg i et bredt spekter av repertoar. Jeg er selv klassisk skolert, men i starten av egne sangstudier sang jeg mye jazz og de siste par årene har jeg også tatt kurs i Sadolins CVT metode  (Complete Vocal Technique). (NB. Jeg er ikke sertifisert i CVT). 

Jeg får ukentlig henvendelser om jeg har mulighet til å ta i mot sangelever privat. Per dags dato har jeg ikke kapasitet til nye privatelever, men ta gjerne kontakt så kan jeg eventuelt formidle navn på kolleger som har mulighet.

 

Dirigent og korinstruksjon

Jeg har vært fast dirigent for en rekke kor, deriblant Stavanger Damekor, Crescendo Damekor, Odd Fellow Blandakor, Stavanger Kulturskoles Juniorkor, Sandnes Kulturskoles Juniorkor samt en rekke skolekor. Selv har jeg sunget i en rekke renommerte kor som World Youth Choir, World Voices, SSO Kammerkor og Kor Vest. Jeg er åpen får oppdrag som instruktør på korseminar både for voksne og barn.

Gjennom "Jeg kan ikke synge" - kursene og mine egne "Ut av dusjen kor"- kurs, har jeg hatt nybegynner opplæring i sang for minst 300 voksne som mente de ikke kunne synge.

 

Som utøver finner jeg stor inspirasjon i å undervise i sang. 

Som sangpedagog finner jeg stor inspirasjon i å utøve.

 

Jeg tar fortsatt jevnlig sangtimer selv hos anerkjente sangpedagoger i inn- og utland. 

 

For øvrig har jeg flere år vært praksisveileder for sangstudenter som tar pedagogisk faglærerutdanning i musik ved UIS Institutt for Musikk og Drama.

bottom of page